Trainingsschema op weg naar FC Dordrecht-uit

Trainingsschema op weg naar FC Dordrecht-uit

Vrijdag 7 oktober speelt PEC Zwolle de volgende wedstrijd. Aan de Krommedijk is FC Dordrecht de tegenstander. Dit is het trainingsschema in aanloop naar die wedstrijd.

Trainingslocaties

Het is mogelijk om trainingen van de eerste selectie te bezoeken. Deze oefensessies vinden plaats op het sportpark van Be Quick '28 of in het MAC3PARK Stadion.


Bezoeken trainingen bij Be Quick '28

Wanneer er bij Be Quick '28 op veld 5 wordt getraind, is er tussen veld 4 en 5 ruimte achter het hek om de trainingen te bekijken.


Bezoeken trainingen in het MAC3PARK Stadion

Tijdens het seizoen zijn trainingen in het MAC3PARK Stadion niet toegankelijk voor publiek. Interne trainingen vinden binnen plaats in het stadion (bijvoorbeeld in het krachthonk) en zijn logischerwijs niet te bezoeken.


Trainingsschema week 40


Maandag 3 oktober

09:30 uur (Be Quick '28)


Dinsdag 4 oktober

10:30 uur (Be Quick '28)


Woensdag 5 oktober

10:30 uur (Besloten)


Donderdag 6 oktober

10:30 uur (Be Quick '28)


Vrijdag 7 oktober

FC Dordrecht - PEC Zwolle


Zaterdag 8 oktober

10:30 uur (Be Quick '28)


Zondag 9 oktober

Vrij


Wijzigingen

Let op: dit programma is onder voorbehoud van wijzigingen. Het kan zijn dat trainingen om wat voor redenen dan ook worden verplaatst van locatie of op een ander tijdstip aanvangen. Houd daarom altijd de agenda op de website in de gaten en het websitebericht met het trainingsschema van de betreffende week. Hier worden wijzigingen zo gauw deze bekend zijn doorgevoerd.


Interne training

Een interne training vindt plaats in het MAC3PARK Stadion. Bijvoorbeeld een sessie in het krachthonk.


Besloten training

Om zo goed mogelijk aan de start van de competitiewedstrijd te verschijnen, kan er besloten worden getraind. Deze oefensessies zijn om voetbaltactische redenen niet toegankelijk voor publiek en pers.

Divisiepartners

Keuken Kampioen 2022/2023