Thomas Beelen tekent bij in Zwolle

Thomas Beelen tekent bij in Zwolle

Thomas Beelen heeft precies drie maanden na zijn eerste contract bij PEC Zwolle getekend te hebben, zijn handtekening gezet onder een vernieuwde overeenkomst. De 21-jarige speler die vorig seizoen uit bij RKC Waalwijk zijn debuut maakte, veroverde in de voorbereiding een basisplaats en verlengt zijn contract nu tot medio 2025.

Beelen had al een contract tot 2023 met een optie voor nog een jaar, maar die verbintenis is nu dus opengebroken en verlengd tot 2025.

 

Thomas Beelen: ,,Dat mijn contract opengebroken en verlengd is betekent dat PEC Zwolle tevreden is over de progressie die ik maak. Daar ben ik de club uiteraard heel dankbaar voor en ik ben op mijn beurt ook heel blij met de kansen die mij geboden zijn. De eerste wedstrijden als basisspeler waren voor mij heel leerzaam. Er valt nog genoeg te leren en ik wil mezelf blijven ontwikkelen. Dat ik dat bij PEC Zwolle mag blijven doen is natuurlijk geweldig.”

 

Technisch directeur Marcel Boudesteyn: ,,De afgelopen maanden heeft Thomas veel moois laten zien. Na zijn debuut volgde al snel zijn basisdebuut tegen PSV en dit seizoen heeft hij laten zien die lijn door te kunnen trekken. Wij geloven erin dat hij zich bij ons, met ervaren spelers als Bram van Polen en Bart van Hintum om hem heen, verder kan ontwikkelen."

 

Divisiepartners

Keuken Kampioen 2022/2023