Support PEC Zwolle Vrouwen tegen Ajax Vrouwen

Support PEC Zwolle Vrouwen tegen Ajax Vrouwen

PEC Zwolle Vrouwen speelt vrijdagavond de derde competitiewedstrijd van het seizoen. In eigen huis komt Ajax Vrouwen op bezoek. Moedig onze vrouwen aan vrijdag en koop je kaartje in de PEC Zwolle Fanshop. Seizoenkaarthouders hebben gratis entree.

PEC Zwolle Vrouwen - Ajax Vrouwen

Vrijdag 13 september, 19.30 uur

MAC3PARK stadion, Zwolle


Het jonge team van trainer/coach Joran Pot wacht nog op de eerste punten na nederlagen tegen ADO Den Haag Vrouwen en PSV Vrouwen. Tegen Ajax een nieuwe kans. We gaan voor een goed gevulde hoofdtribune. Steun PEC Zwolle Vrouwen en schaf vandaag nog jouw kaart aan.


Gratis naar binnen

Seizoenkaarthouders kunnen gratis naar binnen. Zij kunnen op vertoon van hun seizoenkaart online of in de PEC Zwolle Fanshop een kaart aanschaffen. Ook jeugd t/m 12 jaar hoeft niet te betalen. Voor jeugd t/m 18 jaar geld een gunstig tarief.


Kaarten vanaf €3,-

Jeugd in de leeftijd van 13 t/m 18 jaar kan voor €3,- een kaart aanschaffen. Toeschouwers van 19 jaar en ouder betalen €5,-. Ben je student? Dan kun je op vertoon van je studentenkaart ook een ticket voor €3,- kopen. Aanschaffen van de kaarten kan online en in de PEC Zwolle Fanshop. Deze is geopend op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur en vrijdag op de wedstrijddag vanaf 18.30 uur.

Divisiepartners

Keuken Kampioen 2022/2023