Sterre Kroezen ook volgend jaar in Zwolle actief

Sterre Kroezen ook volgend jaar in Zwolle actief

Sterre Kroezen zal ook komend seizoen voor PEC Zwolle Vrouwen spelen. De 18-jarige middenveldster werd dit seizoen gehuurd van FC Twente Vrouwen en die huurperiode is met een jaar verlengd.

Kroezen speelde dit seizoen negentien wedstrijden voor het team van vertrekkend trainer/coach Olivier Amelink waarin ze twee keer scoorde. In die wedstrijden maakte Kroezen een goede indruk.


Mariska Kogelman, manager PEC Zwolle Vrouwen, vertelt daarover: ,,Sterre is afgelopen seizoen op huurbasis overgekomen van FC Twente Vrouwen en dat is zowel Sterre als ons goed bevallen. Daarom zullen we haar ook komend seizoen huren. Ze is technisch vaardig en elke dag bezig om beter te worden. Wij kijken ernaar uit om die ontwikkeling te zien groeien.”


Sterre Kroezen: ,,Voor mij voelt het goed om hier nog een jaar te blijven. Ik vind het ten eerste een geweldig leuke groep, waarmee ik samenwerk. Toen ik hier kwam had ik weinig aanpassing nodig en vond ik snel mijn draai. Mijn keuze om naar Zwolle te gaan had te maken met het perspectief op speeltijd. Dat heb ik hier gekregen, maar ik merk ook dat ik meer van mezelf verwacht voor komend seizoen.”