Start vrije verkoop

Start vrije verkoop

Dinsdagmiddag om 12.00 uur start de vrije verkoop van seizoenkaarten. Om 9.00 uur al is het voor mensen die zich hebben ingeschreven voor de wachtlijst mogelijk om een seizoenkaart te bemachtigen.

Seizoenkaarthouders optie 1

Voor seizoenkaarthouders die vorig seizoen voor optie 1 kozen en hun kaart voor komend seizoen nog niet verlengd hebben, geldt dat hun plaats nog wordt vastgehouden t/m 13 juni. Daarna worden de niet verlengde plekken ook in de verkoop gedaan.


Stop bij 7500

Let op: bij het bereiken van 7500 seizoenkaarten stopt de verkoop en daarmee de verlengingsperiode direct. De club heeft hiervoor gekozen om alle seizoenkaarthouders een zo groot mogelijke kans te geven er elke wedstrijd live bij te zijn.


Vragen?

Online kun je hier terecht voor je seizoenkaart. Ons ticketingteam staat elke werkdag van 08.30 uur tot 17.00 uur ook voor jou klaar. Stuur een e-mail met je klantnummer naar info@peczwolle.nl of bel ons op (038) 453 49 48. Let op, vanwege de drukte kan het zijn dat je telefonisch wat langer in de wacht staat dan gebruikelijk en dat mails later beantwoord worden.

Eredivisie partners