Staf PEC Zwolle Vrouwen 2024-2025

Staf PEC Zwolle Vrouwen 2024-2025

PEC Zwolle Vrouwen is begonnen aan het eerste blok van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dat doet het met Jim Brinkhof als trainer/coach, die na een afwezigheid van één jaar weer terug is in Zwolle. Naast Brinkhof zijn er enkele nieuwe gezichten komend seizoen. Onderstaand stellen we de staf van PEC Zwolle Vrouwen en Jong PEC Zwolle Vrouwen voor het seizoen 2024-2025 aan je voor.

PEC Zwolle Vrouwen

Bij PEC Zwolle Vrouwen enkele nieuwe gezochten. Hoofdtrainer is Jim Brinkhof, die na één jaar weg te zijn geweest, weer terugkeert. Brinkhof was assistent-trainer onder Joran Pot en Olivier Amelink, maar vertrok vorig seizoen naar Utrecht om daar hoofdtrainer te worden van Jong FC Utrecht Vrouwen. Na het vertrek van Amelink naar de KNVB neemt Brinkhof nu het stokje over als trainer/coach van PEC Zwolle Vrouwen.


Assistent-trainer Mitchell van Oorschot komt eveneens over van Jong FC Utrecht Vrouwen en Berry Jansen schuift door als assistent van Jong PEC Zwolle Vrouwen naar het eerste elftal. Bij de overige stafleden geen wijzigingen.


Trainer/coach: Jim Brinkhof

Assistent-trainers: Berry Jansen en Mitchell van Oorschot

Keeperstrainer: Marco Beens

Video-analisten: Sandro Malherbe en David Mesa

Voedingsdeskundige: Maureen Kamer

Sportarts: Marloes Stapel

Fysiotherapeut: Sabine Gerrits

Fysiektrainers: Noraly Kragt en Manuel Wernsen

Teammanager: Peter Rosseau


Jong PEC Zwolle Vrouwen

Jong PEC Zwolle Vrouwen wordt het nieuwe seizoen gecoacht door Noah Bruggeman, die net als Brinkhof een verleden heeft in de PEC Zwolle Voetbalacademie. Bruggeman is de opvolger van de vertrokken Lars van Rijnberk. Ook nieuwe gezichten bij diens assistenten. Dat zijn Niek Bolte, Esmee Nijboer en Maureen van Iwaarden. De volledige staf van Jong PEC Zwolle Vrouwen ziet er als volgt uit.


Trainer/coach: Noah Bruggeman

Assistent-trainers: Niek Bolte, Esmee Nijboer en Maureen van Iwaarden

Keeperstrainer: Pieter Nijland

Voedingsdeskundige: Maureen Kamer

Sportarts: Marloes Stapel

Fysiotherapeut: Niek Bolte

Fysiek trainers: Noraly Kragt en Manuel Wernsen

Teammanager: Kirsten Nijand