Seizoenkick-off Logistiek Netwerk

Seizoenkick-off Logistiek Netwerk

Zaterdagavond 6 oktober speelde PEC Zwolle tegen Excelsior. Het werd een meer dan geslaagde avond. Drie punten in eigen huis, fantastische support vanaf de tribunes en voorafgaand aan de wedstrijd twee succesvolle bijeenkomsten: De Overijsselse Techniekuitdaging en de Netwerkborrel Logistiek Netwerk.

Nieuwe partners

Tijdens de kick-off netwerkborrel van Logistiek Netwerk werd het jaarprogramma voor het komende seizoen gepresenteerd én werden nieuwe partners van het Logistiek Netwerk voorgesteld; Consolid, Oost NL en CTS Group werden van harte welkom geheten.

 

Themabijeenkomst Human Capital & Onderwijs

De eerstvolgende themabijeenkomst van het Logistiek Netwerk staat alweer voor de deur. Op vrijdag 9 november staat de themabijeenkomst ‘human capital & onderwijs’ op het programma in samenwerking met Windesheim en Deltion College. Er wordt een bezoek gebracht aan de maritieme en logistieke opleidingen van Deltion College.

 

De sprekers in het programma nemen de bezoekers mee in de status van de regiodeal (Human Capital Regio Zwolle) en de logistieke Tafel van de Regio Zwolle. Zij vertellen daarbij over de belangrijke rol van het onderwijs als het gaat om het opleiden en scholen van vaardige werknemers in de logistieke sector. Verder kunnen de bezoekers de logistieke en maritieme opleidingen tot in de haarvaten ervaren: met de scheepsimulator door de Rotterdamse haven of met de trucksimulator door de Alpen. 

Divisiepartners