Geslaagd pre-season event PEC Zwolle!

Geslaagd pre-season event PEC Zwolle!

Vrijdagmiddag organiseerde PEC Zwolle een pre-season event voor de sponsoren en zakelijke relaties van de club. Ruim 150 leden waren aanwezig en genoten van een eerste bezoek aan het MAC3PARK stadion in lange tijd.

Het programma van het pre-season event bestond uit diverse onderdelen. Zo sprak Jeroen van Leeuwen de sponsoren toe en gaf hij een update over de afgelopen en aankomende periode. Daarin benoemde de algemeen manager onder meer de richtlijnen voor wedstrijdbezoek seizoenkaarthouders publiek en zakelijk en de transitie naar natuurgras. Ook kwam het naderende afscheid van commercieel directeur Edwin Peterman voorbij, net zoals de knallende seizoenkaartcampagne die de club zelf heeft stopgezet om de mensen met een seizoenkaart zoveel mogelijk wedstrijdbezoeken te kunnen bieden. Naast Van Leeuwen spraken ook Jurian Meijntjes, Mike Willems en Edwin Peterman de aanwezigen kort toe.


Na het openingsverhaal vanuit de directie werd de blik gericht op het nieuwe natuurgras dat sinds deze zomer in het MAC3PARK stadion ligt. Grasmeester Alfred Meiberg gaf tekst en uitleg over het proces en liet weten meer dan goed op schema te lopen richting de seizoenstart. De festiviteiten verplaatsten zich vervolgens naar het voorterrein van het stadion. Onder het genot van de nodige Zwolse optredens werd er volop genetwerkt. Uiteraard met in achtneming van de richtlijnen vanuit het RIVM, beleefden de zakelijke relaties van de club een enthousiaste start van het nieuwe seizoen.

Divisiepartners