PEC Zwolle sluit vierjarig partnership met Voetbalshop.nl & adidas

PEC Zwolle sluit vierjarig partnership met Voetbalshop.nl & adidas

Met ingang van het nieuwe seizoen is adidas de officiële kledingleverancier voor alle vertegenwoordigende elftallen van PEC Zwolle. Het internationale A-merk zal de komende vier jaar te zien zijn op alle officiële wedstrijd- en trainingskleding van PEC Zwolle. Daarmee is adidas de opvolger van Craft, dat de afgelopen zes seizoenen die rol vervulde. De samenwerking met adidas is onderdeel van het partnership tussen de club en Badge (eigenaar van o.a. Voetbalshop.nl).

De deal is tot stand gekomen samen met Voetbalshop.nl en de Badge Groep, dat retailpartner is van adidas. Het Voetbalshop-logo zal daarnaast te zien zijn op alle trainings- en presentatiekleding.


Algemeen directeur Xander Czaikowski is blij met de terugkeer van adidas in Zwolle: ,,Met adidas hebben we een fantastisch A-merk aan ons weten te binden. We zijn dan ook heel blij met deze partner die zich voor minstens vier seizoenen aan de club verbindt. Bovendien keren met adidas de zo beeldbepalende en karakteristieke drie strepen terug op ons tenue, zoals in de eind jaren ’70 en de jaren ’80. Samen met adidas, Badge en supporters zijn we bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe wedstrijdshirts en de merchandise collectie.”


Roland Heerkens, oprichter, partner en CCO van de Badge Groep, eigenaar van o.a. Voetbalshop.nl is blij met de nieuwe overeenkomst: ,,We werken al jaren prettig samen met PEC Zwolle voor wat betreft de merchandising en webshop. Met een omzet van rond de 60 miljoen euro is de Badge Groep met Voetbalshop de grootste voetbalspecialist in de Benelux. Met meer dan tien BVO’s onder contract en zo’n 350 amateurclubs ontzorgt Voetbalshop steeds meer clubs. We hopen samen met PEC Zwolle in de Eredivisie onze fijne samenwerking voort te zetten en kijken hier nu dan ook al naar uit.”