PEC Zwolle huurt Tristan Gooijer van Ajax

PEC Zwolle huurt Tristan Gooijer van Ajax

Tristan Gooijer komt dit seizoen uit voor PEC Zwolle. De rechtervleugelverdediger wordt voor één seizoen gehuurd van Ajax. De 19-jarige speler sluit direct aan op het trainingskamp van PEC Zwolle.

De talentvolle Gooijer, die nog tot medio 2026 onder contract staat bij de Amsterdammers, speelde al 50 wedstrijden voor Jong Ajax en heeft ook al dertien wedstrijden bij het eerste elftal achter zijn naam staan op nationaal en internationaal niveau.


Tristan Gooijer: ,,Ik heb zin in het komende jaar bij PEC Zwolle. De club heeft altijd een aantrekkelijke manier van spelen en al vaker laten zien een prima plek te zijn voor jonge spelers om zich verder te ontwikkelen. Die ontwikkeling hoop ik hier komend jaar ook te gaan maken.”


Technisch directeur Gerry Hamstra vult aan: ,,Tristan is een goede speler waar wij veel potentie in zien. Voor ons is Tristan een directe versterking voor de laatste linie, waar hij op meerdere posities kan spelen. We wensen Tristan dan ook heel veel succes toe bij onze mooie club."