PEC Zwolle heeft afscheid genomen van Han Brouwers en Marjon Roefs

PEC Zwolle heeft afscheid genomen van Han Brouwers en Marjon Roefs

PEC Zwolle heeft onlangs afscheid genomen van Han Brouwers en Marjon Roefs. Het tweetal vervulde vele jaren diverse rollen binnen PEC Zwolle.

Han Brouwers was in totaal ruim tien jaar nauw betrokken bij de club. Brouwers begon op 1 oktober 2011 als bestuurslid van Stichting PEC Zwolle, daarna was hij van medio september 2015 tot begin 2020 voorzitter van de Stichting Aandelenbezit PEC Zwolle. Vervolgens vervulde Brouwers bijna 2 jaar de rol van voorzitter van de Raad van Commissarissen van PEC Zwolle. Bij zijn afscheid werd Han Brouwers benoemd tot erelid van PEC Zwolle.


Marjon Roefs was ruim negen jaar aan PEC Zwolle verbonden. Op 8 februari 2013 trad zij aan als bestuurslid van Stichting PEC Zwolle. Vanaf medio 2015, zat Roefs in het bestuur van de stichting Aandelenbezit PEC Zwolle. Die rol vervulde Roefs met verve tot het einde van haar termijn, oktober 2022. Als bestuurslid werd zij onlangs vervangen door Frans van der Kolk.


Meine Breemhaar namens het Stichtingsbestuur: ,,Graag wil ik Han en Marjon bedanken voor alles wat zij de voorbije jaren voor PEC Zwolle hebben gedaan. In sportief goede maar ook zeker in de sportief mindere tijden waren zij een stabiele factor binnen het bestuur van de club. Uiteraard staat voor hen de deur van PEC Zwolle altijd open. Ik hoop hen dan ook nog vaak bij thuiswedstrijden in het MAC3PARK Stadion te mogen zien.”