PEC Zwolle en X-ICT versterken verbinding

PEC Zwolle en X-ICT versterken verbinding

Nadat X-ICT het afgelopen seizoen zich al als strategisch partner aan PEC Zwolle had verbonden, is het Zwolse bedrijf sinds begin dit seizoen met hun logo zichtbaar op de wedstrijdshorts. Daarmee is de jarenlange samenwerking met PEC Zwolle verder uitgebreid en is X-ICT na vijf jaar teruggekeerd als broeksponsor.

,,En daar zijn we enorm trots op”, vertelt head of business relations Sipko Adriaansen. ,,We geloven in duurzame samenwerkingen op de lange termijn en X-ICT is daar een mooi voorbeeld van, die dat zelf ook predikt naar hun eigen leveranciers en klanten. Ze zijn niet alleen sinds 2012 al sponsor van de club, maar hebben het partnership eerst vorig jaar en nu ook deze zomer verder geïntensiveerd en uitgebreid. Sponsoring bij PEC Zwolle werkt voor X-ICT op verschillende manieren. Zowel zakelijk, als het feit dat er binnen X-ICT veel bevlogen PEC-supporters rondlopen die trots zijn dat hun bedrijf sponsor is van PEC Zwolle.”

 

,,De jarenlange samenwerking en recente intensivering daarvan bewijst dat het zeker een positieve bijdrage levert aan de naamsbekendheid van X-ICT. Daarnaast vinden ze het belangrijk om op deze manier iets bij te kunnen dragen aan de club en de regio. Het bezoeken van de thuiswedstrijden en de hospitality en gezelligheid in de businessclub, wordt door zowel hun klanten als door collega’s enorm gewaardeerd. Nu ze dit seizoen weer broeksponsor zijn, zijn ze niet alleen meer in het MAC3PARK stadion zichtbaar, maar in alle andere stadions in de Eredivisie. En dat past bij hun groei, waarbij ze nog steeds een zeer sterke basis hebben in Zwolle en de regio, maar ook steeds meer klanten door heel Nederland bedienen."

 

Over X-ICT

X-ICT verbindt IT met techniek. Met drie gerichte specialisaties is X-ICT dé partner voor IT-infrastructuur projecten voor zowel installateurs, automatiseringsbedrijven als eindgebruikers. Zowel voor IT/IoT monitoring, serverruimtes en netwerkbekabeling heeft X-ICT de kennis en expertise in huis. De korte lijntjes en open communicatie vormen al bijna 20 jaar de basis voor een langdurige samenwerking met hun relaties en collega’s. Het bedrijf werkt samen met vele partners en kan als onafhankelijke systeemintegrator de beste oplossingen bieden.

Op de foto v.l.n.r. Sipko Adriaansen, Jan van Gelder, Frank Sterk, Ivo Groener en Gerry Hamstra.
Op de foto v.l.n.r. Sipko Adriaansen, Jan van Gelder, Frank Sterk, Ivo Groener en Gerry Hamstra.