Oude jaarboeken in de uitverkoop

Oude jaarboeken in de uitverkoop

PEC Zwolle heeft een mooie actie in het leven geroepen. Kom naar de fanshop van de club en betaal slechts €5,- voor de jaarboeken uit de seizoenen 2012-2013, 2013-2014 of 2014-2015. Dit is dus de ultieme kans om jouw jaarboekcollectie compleet te maken! Sinds PEC Zwolle met de serie jaarboeken is begonnen werden al de nodige hoogtepunten bereikt. Zo zie je onder andere de bekerfinale tegen Ajax (5-1), de winst van de Johan Cruijff Schaal en het Europese debuut tegen Sparta Praag voorbijkomen. De €5,- actie geldt enkel in de Fanshop en zolang de voorraad strekt, op is op.  

Ook is het nieuwe jaarboek van afgelopen seizoen te koop. Hiervoor betaal je €19,95. Uiteraard is dit bedrag inclusief een dvd van PEC Zwolle TV met onder andere alle doelpunten die afgelopen seizoen te noteren vielen.

PEC Zwolle Fanshop
De PEC Zwolle Fanshop vind je aan de hoofdzijde van het MAC3PARK stadion. Op doordeweekse dagen is de Fanshop geopend van 08.30 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.30 uur. Naast fanartikelen kan je in de shop ook terecht voor het aanschaffen van kaarten. De verkoop voor de eerste twee wedstrijden NEC – PEC Zwolle en PEC Zwolle – Sparta is inmiddels in volle gang.

Divisiepartners