Noah Bruggeman volgend seizoen nieuwe trainer Jong PEC Zwolle Vrouwen

Noah Bruggeman volgend seizoen nieuwe trainer Jong PEC Zwolle Vrouwen

Noah Bruggeman is per komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Jong PEC Zwolle Vrouwen. Bruggeman, die deze maand 25 jaar wordt, is geen onbekende binnen de club en heeft ondanks zijn jonge leeftijd al de nodige ervaring opgedaan.

Manager PEC Zwolle Vrouwen, Mariska Kogelman, licht de komst van Bruggeman toe: ,,Noah heeft in het verleden zijn VC 3 stage gedaan bij PEC Zwolle O17 en is daarnaast ook actief geweest als assistent-trainer bij Wijhe ’92, jeugdtrainer bij SV Schalkhaar en hoofdtrainer bij Heino 2. Afgelopen seizoen was hij werkzaam als jeugdtrainer in de PEC Zwolle Voetbalacademie bij jongens O11 en meisjes O16.”


Noah Bruggeman: ,,Ik ben heel blij met deze nieuwe stap binnen PEC Zwolle. Ik ken de Voetbalacademie van de club door en door en ook mijn pas afgeronde studie docent lichamelijke opvoeding aan Windesheim past in deze lijn. Speelsters ontwikkelen, samen met de andere disciplines binnen de academie, is iets waar ik enorm naar uitkijk. Ik ben PEC Zwolle dankbaar voor het vertrouwen en kijk uit naar het nieuwe seizoen."