Naomi Hilhorst gaat voor vijfde seizoen in Zwolle

Naomi Hilhorst gaat voor vijfde seizoen in Zwolle

PEC Zwolle Vrouwen heeft het contract van Naomi Hilhorst met één seizoen verlengd. De 22-jarige spits begint daardoor na de zomer aan haar vijfde jaar in Zwolle. Na een tweetal flinke tegenslagen, keerde de aanvalster aan het einde van het seizoen terug op het veld.

Hilhorst liep twee keer een zware knieblessure op, maar toonde ook tweemaal veerkracht, legt operationeel manager PEC Zwolle Vrouwen, Mariska Kogelman, uit. ,,Naomi heeft ook dit jaar weer superhard gerevalideerd om terug fit te worden. Dit is niet altijd makkelijk geweest, maar wij hebben veel waardering voor hoe ze hiermee om is gegaan. Een fitte Naomi is van grote waarde voor iedere ploeg. Ze is een speelster die veelal vanuit intuïtie die ene beslissende actie of goal kan forceren. We gaan hopelijk nog veel moois van haar zien komend seizoen.”


Naomi Hilhorst: ,,Ik wil allereerst PEC Zwolle bedanken voor de kansen die ze me hebben geboden. Ik ben twee periodes lang geblesseerd geweest, maar de club heeft me niet laten vallen. Dat ik aan het einde van het seizoen weer kon spelen heeft me een enorme boost gegeven. Ik ben heel blij dat ik volgend seizoen een nieuwe kans krijg om te laten zien wat ik kan en hoop het team met goed voetbal en doelpunten te helpen.”