Mooie ontmoetingen aan Chef’s Table

Mooie ontmoetingen aan Chef’s Table

Elkaar ontmoeten met een heerlijk diner en daarna een wedstrijd in het MAC3PARK stadion bezoeken. Dat is de insteek van Chefs Table van PEC Zwolle / Regio Zwolle United en Lumen Hotel & Events. Hierbij wordt altijd samengewerkt met een partner of sponsor. Onlangs werd partnergemeente Hardenberg uitgenodigd voor Chef’s Table tijdens de wedstrijd PEC Zwolle – Heracles Almelo. We spraken hierover met Dennis Flokstra, accountmanager bij de gemeente Hardenberg.

Zowel Flokstra als de gemeente vinden het belangrijk om goede relaties op te bouwen met ondernemers. Chefs Table gaf hen de uitgelezen kans om een groep ondernemers uit de gemeente Hardenberg een avond mee uit te nemen naar PEC Zwolle. „Chefs Tabel is echt heel leuk. Dit keer hebben we een jonge groep ‘next generation’ ondernemers meegenomen naar het stadion om elkaar in een ongedwongen sfeer te leren kennen, samen een hapje te eten en een mooie avond te beleven”, vertelt Flokstra.

 

Een aanrader

Chefs Table biedt de mogelijkheid om elkaar in een ongedwongen sfeer te ontmoeten. Dit gebeurt sectoraal, thematisch of geografisch. „Chefs Table is niet massaal of een groot evenement, maar juist klein en gezellig. Ik kan het concept elke partner, gemeente of sponsor aanraden en als zij niet gaan, dan ga ik wel. Nee, zonder gekheid, ik zou het zo weer doen.”

 

Plezier beleven

De gemeente koos ervoor om spontaan het gesprek met elkaar aan te gaan. De ondernemers kwamen veelal uit verschillende sectoren en stappen uit de schaduw van de vorige generatie. „Uiteindelijk gaat het erom dat je met elkaar kan lachen, plezier beleeft en na afloop van de wedstrijd het stadion verlaat en nieuwe mensen hebt leren kennen. Ook voor ons als gemeente zorgt de samenwerking met PEC Zwolle en Regio Zwolle United voor een waardevolle verbinding met Regio Zwolle. We blijven elkaar ontmoeten en investeren in de huidige en nieuwe generatie”, sluit Flokstra af.

 

Meer over Chefs Table

Met Chefs Table brengen PEC Zwolle / Regio Zwolle United en Lumen Hotel & Events waardevolle regionale ontmoetingen voor selectieve gezelschappen tot stand. Elkaar in een exclusieve setting ontmoeten met een heerlijk diner of lunch rondom een thuiswedstrijd van PEC Zwolle. Dit gebeurt sectoraal (bijv. rondom logistiek), thematisch (bijv. rondom innovatie) of geografisch (bijv. met een gemeente) en altijd in samenwerking met een maatschappelijk partner of sponsor.


> Lees hier meer over Regio Zwolle United


Fotografie: Theo Smits