Molecaten ook komend seizoen rugsponsor PEC Zwolle

Molecaten ook komend seizoen rugsponsor PEC Zwolle

Molecaten campings en vakantieparken is ook in het nieuwe seizoen rugsponsor van PEC Zwolle. Het familiebedrijf uit Hattem heeft het aflopende contact met een jaar verlengd en dat betekent dat Molecaten ook in het seizoen 2024-2025 als strategisch partner aan PEC Zwolle verbonden zal zijn en op de rug van het PEC Zwolle-shirt zal pronken.

De familie Slager toont zich verheugd: ,,De liefde voor PEC Zwolle is groot en dateert al van heel lang geleden. In 2012 hebben we besloten om de club verder te omarmen en werden we rugsponsor, waarna we vanaf 2015 tot 2021 hoofdsponsor zijn geweest. We kijken uit naar de toekomst en daarom voelt het goed en vertrouwd om ook volgend seizoen weer met de naam Molecaten campings en vakantieparken op het shirt te staan.”

 

Ook algemeen directeur Xander Czaikowski is blij met de verlenging. ,,Natuurlijk ben ik heel blij met deze verlenging. Molecaten zit diepgeworteld in onze regio en PEC Zwolle en voelt als familie. Daarnaast past het in het beeld dat al heel veel sponsoren deze zomer hun overeenkomst hebben verlengd. We zien het bijtekenen van Molecaten ook als een signaal naar andere bedrijven in de regio waarmee we in gesprek zijn.”

 

Molecaten biedt inmiddels negentien vakantieparken en campings aan op de mooiste plaatsen in Nederland (en Hongarije). Op de foto staan van links naar rechts Sipko Adriaansen (head of business relations PEC Zwolle), Ton de Rooij, Tim Slager, Luke Slager (allen directie Molecaten) en Xander Czaikowski (algemeen directeur PEC Zwolle) met op de achtergrond de IJsselbrug, die Hattem met Zwolle verbindt.