Mayke Lindner tekent bij in Zwolle

Mayke Lindner tekent bij in Zwolle

Het aflopende contract van Mayke Lindner bij PEC Zwolle Vrouwen is verlengd. De centrale verdedigster ligt nu vast tot medio 2024. Lindner (19) maakte dit seizoen haar rentree na een zware knieblessure.

Lindner debuteerde in het seizoen 2021/2022 in het eerste elftal. Een blessure gooide echter roet in het eten waardoor ze een deel van dat seizoen en van het afgelopen seizoen moest missen. Na de winterstop keerde Lindner weer terug in het team van Olivier Amelink en kwam ze nog tot zes optredens waarvan vijf als basisspeelster.


Manager PEC Zwolle Vrouwen, Mariska Kogelman, over de contractverlenging van Lindner: ,,Ik ben heel blij dat Mayke weer fit is en dat we een nieuw contract overeen zijn gekomen. In de afgelopen twee seizoenen heeft Mayke al laten zien wat ze kan, maar we zijn ervan overtuigd dat er nog veel meer rek in zit. Nu Mayke weer helemaal hersteld is kan ze dit seizoen met een schone lei beginnen.”


Mayke Lindner: ,,Het is fijn dat ik langer bij PEC Zwolle Vrouwen blijf. Het afgelopen seizoen is niet makkelijk voor me geweest, maar toen ik eindelijk weer op het veld stond voelde dat geweldig. Ik heb er dan ook heel veel zin in om komend seizoen met dit team te vlammen.”