Kaj de Rooij tekent contract bij PEC Zwolle

Kaj de Rooij tekent contract bij PEC Zwolle

Kaj de Rooij speelt ook in het nieuwe seizoen in Zwolle. De 23-jarige vleugelaanvaller, die het afgelopen half jaar op amateurbasis uitkwam voor PEC Zwolle, is voor één jaar vastgelegd, met een optie voor nog een jaar.

Eind 2023 kwam De Rooij, die clubloos was, in Zwolle meetrainen na een lange periode geblesseerd te zijn geweest. De oud-speler van NAC Breda sloot in januari op amateurbasis aan. Op 4 februari op bezoek bij Sparta Rotterdam (0-2 winst) maakte de speler verdienstelijk zijn debuut. In de wedstrijden die De Rooij daarna nog speelde én tijdens trainingen heeft de aanvaller de technische staf overtuigd van zijn kwaliteiten. Dit levert De Rooij nu een contract op tot medio 2025.


Kaj de Rooij: ,,Ik ben heel blij dat ik afgelopen seizoen bij PEC Zwolle fit ben geworden en minuten heb mogen maken. Dat is van beide kanten goed bevallen. Ik ben van ver gekomen, maar heb nu echt zin om aan de supporters, die er altijd zijn, te laten zien wat ik kan.”


Technisch directeur Gerry Hamstra: ,,Kaj is vorig jaar na een periode van lang blessureleed bij ons fit geworden. Hij heeft laten zien over speciale kwaliteiten te beschikken. Wij zien in hem een aanvaller die met individuele acties voor gevaar kan zorgen. We zijn heel blij dat Kaj weer fit is en dat hij weer een goede indruk maakte. We wensen hem veel succes het komende seizoen.”