Kaartverkoop PEC Zwolle - PSV start maandag

Kaartverkoop PEC Zwolle - PSV start maandag

Aanstaande maandag start de kaartverkoop voor de tweede thuiswedstrijd van het seizoen. Zaterdag 20 augustus 2016 speelt PEC Zwolle de tweede thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. De kaartverkoop voor dit duel start maandag 1 augustus, maar de informatie hoe aan een entreebewijs te komen is nu alvast bekendgemaakt en lees je hieronder. Zorg dat ook jij er deze wedstrijd tegen de landskampioen bij bent om de Zwollenaren aan te moedigen!

PEC Zwolle – PSV          
Zaterdag 20 augustus, 19.45 uur               
MAC3PARK stadion, Zwolle


Internet               

Via het online ticketingsysteem (klik hier) kunnen vanaf 1 augustus (08.30 uur) tickets worden aangeschaft. Doorloop het stappenplan en koop je kaart voor dit duel. Voor deze wedstrijd kan je 2 kaarten kopen per seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle.

PEC Zwolle Fanshop               
In de Fanshop kan je vanaf 1 augustus (08.30) kaarten kopen voor deze wedstrijd. Hier kan je 2 kaarten kopen per seizoenkaart / clubcard PEC Zwolle of met een legitimatiebewijs uit de regio Zwolle. De Fanshop is gevestigd aan de hoofdzijde van het MAC3PARK stadion en is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 12.30 en van 13.00 tot 17.30 uur.

Wedstrijddag               
De stadionkassa’s zijn, mits het duel tegen die tijd nog niet is uitverkocht, op de wedstrijddag vanaf 17.45 uur geopend. Ook hier kan je tegen die tijd 2 kaarten kopen per seizoenkaart / clubcard of legitimatie regio Zwolle.

Supporters PSV
De verkoop van toegangskaarten aan uitsupporters verloopt via PSV.

Divisiepartners