Home of esports nieuwe esports-partner

Home of esports nieuwe esports-partner

Home of esports is de nieuwe strategisch partner van PEC Zwolle eSports. De club en het full service esports bureau zijn een samenwerking aangegaan tot en met 2024. Met Home of esports bindt de landskampioen van de eDivisie één van de meest ambitieuze esports-bureaus in Nederland. Doelstelling van het partnership is het verder ontwikkelen van alle esports-activiteiten, met onder meer een uniek online platform voor online en offline tournaments én een eigen academy waarin Home of esports de grootste talenten van Nederland bindt en begeleidt.

Met Home of esports heeft PEC Zwolle een partner gevonden die de club verder helpt in het ontwikkelen van eSports, het bouwen aan een community en het binden van (jonge) fans aan de club. Met de organisatie van offline en online tournaments, talentontwikkeling van veelbelovende esporters en het management van onze officiële esporters, is Home of esports de belangrijkste partner voor de club op esports-gebied.


Edwin Peterman, commercieel directeur PEC Zwolle: ,,Met Home of esports hebben we één van de meest ambitieuze esports-partijen van Nederland aan ons gebonden. Het afgelopen jaar hebben we met elkaar ambities uitgesproken, waarin het kampioenschap in de eDivisie natuurlijk een fantastisch hoogtepunt was. Met de drive, ambities en organisatiekracht van Home of esports kunnen we de komende jaren duizenden kids aan de club binden en ons bovendien blijven meten met, in de eerste plaats de top van Nederland, en daarmee ook de top van de wereld.’’


Gerben Post, CEO van Home of esports sluit zich aan bij de woorden van Peterman: ,,Of het nu in de online- of offlinewereld is, sport verbindt. Het leven van jongeren vindt plaats in beide werelden. We zijn blij dat we de customer journey voor PEC Zwolle mede vorm gaan geven. Het nieuwe talent gaan we via ons online platform scouten, om zo ook de esport ambities van PEC Zwolle en andere clubs vorm te geven. Daarnaast biedt het ook voor sponsoren van de club nieuwe kansen, zoals het organiseren van een eigen bedrijfstoernooi of het bereiken van nieuwe doelgroepen.”


Alles over Home of esports is te vinden op hun website.


De foto’s zijn genomen op 29 februari 2020.

Divisiepartners