Givaro Rahajaän tekent eerste contract bij PEC Zwolle

Givaro Rahajaän tekent eerste contract bij PEC Zwolle

PEC Zwolle heeft jeugdspeler Givaro Rahajaän vastgelegd. De 16-jarige middenvelder, die uitkomt voor PEC Zwolle O19, heeft een contract getekend tot medio 2027.

Rahajaän speelde voor hij naar de PEC Zwolle Voetbalacademie kwam voor CSV ’28 en is daarnaast ook international van Oranje O17.

 

Technisch directeur Gerry Hamstra: ,,Dit contract is op de eerste plaats voor Givaro een mijlpaal waar hij hard voor heeft gewerkt. Daarnaast is het ook voor ons als club geweldig. Dat er weer een speler uit de jeugd een profcontract tekent is een groot compliment waard voor alle trainers die dag in dag uit hun energie steken in het beter maken van jonge talenten. Givaro heeft nu als doel heeft om het in de toekomst tot het eerste elftal te schoppen. Daar gaan wij hem met elkaar bij helpen en begeleiden.”

 

Givaro Rahajaän: ,,Ik ben heel blij dat ik bij de club waar ik van jongs af aan al supporter van ben, nu mijn eerste contract heb getekend. Met mijn familie hebben we vanaf de noordtribune heel veel wedstrijden gezien. Mijn droom is dan ook altijd geweest om ooit als Zwollenaar in dit stadion in het eerste te spelen. Om die droom uit te laten komen heb ik nu een belangrijke stap mogen zetten, maar ik weet ook dat ik nog heel veel heb te leren en dat alles begint met hard werken.”