Eef Kerkhof versterkt PEC Zwolle Vrouwen

Eef Kerkhof versterkt PEC Zwolle Vrouwen

PEC Zwolle Vrouwen heeft de volgende versterking binnen. Eef Kerkhof komt over van het Amerikaanse University of Memphis en tekent voor één seizoen.

De aanvallende middenveldster, die zondag 22 wordt, heeft in het verleden bij Jong PSV Vrouwen gezeten en daarna twee seizoenen voor sc Heerenveen Vrouwen gespeeld. In de Verenigde Staten combineerde Kerkhof haar studie met voetballen. Nu keert ze terug in Nederland.


Eef Kerkhof: ,,PEC Zwolle Vrouwen is voor mij een hele mooie stap in mijn carrière. Ik ben blij weer terug te zijn in Nederland en bij deze club terug te keren in de Eredivisie. Zwolle heeft de afgelopen jaren mooie stappen gezet. De club heeft een goede visie en is ambitieus. Dat spreekt mij heel erg aan en daarom ben ik blij dat ik daar onderdeel van uit ga maken.”


Mariska Kogelman, manager van PEC Zwolle Vrouwen, is tevreden met de komst van Kerkhof: ,,Eef is inderdaad ambitieus en een echte teamplayer. Ik zou haar willen typeren als een aanvallende middenveldster met bijzonder veel loopvermogen, die een goede balans kan toevoegen aan de selectie. Ik wens haar veel succes toe komend seizoen!"