Dylan Ruward en Rodney Kroeze tekenen contract

Dylan Ruward en Rodney Kroeze tekenen contract

PEC Zwolle heeft jeugdspelers Dylan Ruward (19) en Rodney Kroeze (20) vastgelegd. De twee spelers uit O21 sluiten na de zomerstop aan bij de selectie van trainer/coach Johnny Jansen. Ruward tekent een contract voor drie seizoenen, Kroeze voor twee seizoenen met een optie voor nog een jaar.

Technisch manager Mark Coonen legt uit waarom de club het tweetal heeft vastgelegd. ,,Om met Dylan te beginnen: hij heeft als linker centrale verdediger dit seizoen een goede indruk achtergelaten. Zowel bij PEC Zwolle O21, als de keren dat hij trainde met de selectie. In de winterstop sloot Dylan al aan bij het trainingskamp in Barsinghausen, wat voor hem heel leerzaam is geweest. Hij is zeer behendig aan de bal, maar moet zich uiteraard nog verder door ontwikkelen. Met dit contract willen we hem de tijd geven om dat te doen.”


,,Ook Rodney hopen we met dit contract de tijd te geven, zodat hij zich in alle rust kan focussen op zijn persoonlijke doelen”, vervolgt Coonen. Rodney is een centrale verdediger die op rechts goed uit de voeten kan en net als Dylan terug kan kijken op een goed seizoen bij O21. Hij heeft een hele goede timing en is zeer bekwaam in het doordekken. Ik wens Rodney en Dylan alle succes toe de komende jaren.”

Rodney Kroeze, Mark Coonen en Dylan Ruward (vlnr) na de contractondertekening in de perskamer.
Rodney Kroeze, Mark Coonen en Dylan Ruward (vlnr) na de contractondertekening in de perskamer.