Bidfood verlengt contract bij PEC Zwolle tot medio 2025

Bidfood verlengt contract bij PEC Zwolle tot medio 2025

Bidfood blijft langer aan PEC Zwolle verbonden. De horecagroothandel die sinds begin 2021 al verbonden is aan de club, verlengt de bestaande overeenkomst tot medio 2025.

De eerste bouwstenen voor Bidfood werden in de jaren veertig van de vorige eeuw gelegd. Grondleggers (van Kok-Ede tot Deli XL) hebben er sindsdien alles aan gedaan om de grote foodwereld bereikbaar te maken. Onvermoeibaar hebben zij mensen en middelen samengebracht. Door strategische overnames van horecagroothandels en versproducenten konden zij uitgroeien tot de grootste online marktplaats in foodservice. Vandaag de dag telt de organisatie 1.700 medewerkers, een vloot van 350 vrachtauto's, 25.000 verschillende klanten en 17 vestigingen door heel Nederland.

Op de foto (vlnr) Xander Czaikowski (PEC Zwolle), Dirk Maarten de Haan en Vincent ten Kate (beiden Bidfood).
Op de foto (vlnr) Xander Czaikowski (PEC Zwolle), Dirk Maarten de Haan en Vincent ten Kate (beiden Bidfood).

De focus van Bidfood ligt volledig op de professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant. Boven alles is Bidfood een mensenbedrijf met een persoonlijke aanpak. Als geen ander begrijpt men bij Bidfood de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional, zo ook die van PEC Zwolle.


Algemeen directeur Xander Czaikowski: ,,Wij zijn heel blij dat Bidfood aan PEC Zwolle verbonden blijft. Vanaf begin 2021 werken PEC Zwolle en Bidfood naar volle tevredenheid samen. Met gezonde en kwalitatief goede A-merken hebben we samen op het gebied van voeding belangrijke stappen voorwaarts gemaakt. De komende jaren willen we ons hierin samen door ontwikkelen.”