Baker Tilly en PEC Zwolle zetten samenwerking voort

Baker Tilly en PEC Zwolle zetten samenwerking voort

PEC Zwolle en Baker Tilly blijven ook de komende jaren aan elkaar verbonden. De businesspartner is al jarenlang naamgever van het topsegment, de Baker Tilly Loge Plus, en dat blijft de komende jaren onveranderd. Het accountancy, belasting- en advieskantoor is al bijna vijftien jaar sponsor van PEC Zwolle. De nieuwe overeenkomst gaat lopen tot de zomer van 2026.

Pierre Satink reageert namens Baker Tilly: ,,Allereerst zijn wij als Baker Tilly natuurlijk ontzettend blij met de verdiende promotie van PEC Zwolle. Het is fantastisch voor de club dat er komend seizoen weer in de Eredivisie gespeeld gaat worden.” ,,Daarbij komt dat het zakelijk netwerk van de club nog altijd groeiende is en ook de Baker Tilly Loge Plus afgelopen seizoen bijna altijd vol zat”, vult Gido Frühling aan. ,,Samen met PEC Zwolle willen we duurzaam doorgroeien en mooie, nieuwe successen vieren in de Eredivisie.”


Xander Czaikowski, algemeen directeur van PEC Zwolle, is blij met de verlenging van Baker Tilly: ,,Het is goed nieuws dat Baker Tilly als naamgever van de Loge Plus het vertrouwen in PEC Zwolle wederom heeft uitgesproken. Wij zijn heel blij met hen als meer dan loyale businesspartner. In al die jaren, ook in de economische (coronaperiode) en sportief (degradatie) moeilijke periode bleef Baker Tilly PEC Zwolle trouw. Ik sluit me aan bij de woorden van Pierre en Gido en hoop dat we de komende drie jaar samen veel mooie momenten in het stadion mogen delen.”


Op de headerfoto (vlnr): Gido Frühling (Baker Tilly), Xander Czaikowski (PEC Zwolle), Pierre Satink (Baker Tilly) en Wouter Griekspoor (PEC Zwolle).