Anselmo García Mac Nulty tekent bij PEC Zwolle

Anselmo García Mac Nulty tekent bij PEC Zwolle

PEC Zwolle heeft opnieuw een nieuwe speler aangetrokken. Anselmo García Mac Nulty (20) komt over van VFL Wolfsburg en tekent in Zwolle een contract tot de zomer van 2024 met een optie voor nog een jaar.

De Iers-Spaanse linksbenige verdediger speelde vorig seizoen op huurbasis voor NAC Breda en kwam daar tot 38 optredens, waarvan 36 keer vanaf de aftrap. Ook komt García Mac Nulty uit voor Ierland O21. Bij PEC Zwolle stond García Mac Nulty al langer op de radar.|


Marcel Boudesteyn: ,,We waren nog op zoek naar een linksbenige centrale verdediger en hebben die met Anselmo gevonden. Hij staat bekend als een fysiek sterke verdediger. We zijn blij dat we hem hebben kunnen losweken bij Wolfsburg, bij wie hij nog een jaar onder contract stond. Ik wil Anselmo veel succes wensen bij onze mooie club.”


Anselmo García Mac Nulty: ,,Ik heb veel zin in dit nieuwe avontuur. PEC Zwolle heeft vorig seizoen mooi en goed voetbal laten zien. We gaan er met z'n allen voor om dit seizoen ook geweldig te maken. Dat ik daaraan mee mag helpen is prachtig."