Aanvoerster Kely Pruim blijft PEC Zwolle Vrouwen trouw

Aanvoerster Kely Pruim blijft PEC Zwolle Vrouwen trouw

Kely Pruim blijft ook komend seizoen in Zwolle voetballen. De 24-jarige aanvoerster van de club maakte in het seizoen 2017-2018 al haar eerste minuten in de hoofdselectie en is sinds 2020 niet meer weg te denken uit de basiself. Pruim ligt nu vast tot medio 2025.

Kely Pruim: ,,Zoals ik al vaker heb gezegd is PEC Zwolle mijn club en wil ik heel graag ook volgend seizoen van waarde zijn voor de ploeg. Ik vind dat we afgelopen seizoen met elkaar een stap omhoog hebben gemaakt en ben van mening dat er nog veel meer rek in zit. Ik kijk dan ook uit naar het nieuwe seizoen waarin ik weer alles zal geven voor het team en de supporters.”


,,Kely mogen we inmiddels gerust een boegbeeld noemen van PEC Zwolle Vrouwen”, aldus Mariska Kogelman, manager PEC Zwolle Vrouwen. ,,Vorig seizoen miste Kely zelfs geen minuut en dat is razend knap. Als speelster uit de regio kent ze de club en beschikt ze over het echte PEC-DNA. We zijn heel blij dat Kely zich nog altijd op haar plek voelt in Zwolle en dat ze met haar leiderschapskwaliteiten het team weer een jaar bij de hand neemt."