Update PEC Zwolle eSports

Update PEC Zwolle eSports

Na één seizoen heeft PEC Zwolle besloten om de samenwerking met esporter Jonas Ghebrehiwot niet te verlengen. Ghebrehiwot wist in zijn eerste seizoen, samen met Tony Kok en Stefan Vellinga (coach), clubgeschiedenis te schrijven door Nederlands kampioen te worden.

Ondanks de goede prestaties en prettige samenwerking heeft de club besloten de plek van Ghebrehiwot door regionaal talent te laten invullen. PEC Zwolle heeft sinds begin dit jaar een langdurig partnership afgesloten met het full-service esports bureau Home of esports. Samen met deze partij organiseert de club deze maanden (online) kwalificaties om talenten uit de regio Zwolle in beeld te brengen en te binden. De ultieme prijs die te winnen is tijdens deze kwalificaties is de vacante positie in het esports-team. Over de samenwerking met de twee andere leden van het esports-team, Kok en Vellinga, verwacht de club op de korte termijn duidelijkheid.


PEC Zwolle dankt Ghebrehiwot en zijn management Bundled voor de samenwerking en wensen hem veel succes met het vervolg van zijn carrière!

Divisiepartners