Tegemoetkoming supporters PEC Zwolle

Tegemoetkoming supporters PEC Zwolle

Vanwege het coronavirus is de Eredivisie het afgelopen seizoen vroegtijdig beëindigd. Supporters met een seizoenkaart, Matchday Pass of losse ticket hebben formeel recht op een tegemoetkoming voor de misgelopen thuiswedstrijden.

Inmiddels hebben we de gevolgen van de coronacrisis voor PEC Zwolle zo goed mogelijk in kaart gebracht. Net zoals de andere Eredivisieclubs daalt onze begroting naar het niveau van enkele seizoenen terug en mogelijk nog verder mochten we langere tijd zonder publiek moeten spelen. Om zo snel als mogelijk weer vooruit te kijken naar het nieuwe, hechten wij er waarde aan eerst het afgelopen seizoen goed af te ronden via onderstaande keuze tot tegemoetkoming:


1. Ik steun PEC Zwolle en ontvang geen compensatie voor gemiste wedstrijden dit seizoen.

2. Ik steun PEC Zwolle en doneer mijn compensatie aan het maatschappelijke hart van de club: PEC Zwolle United.

3. Ik wil graag gecompenseerd worden en ontvang een voucher met vrijkaart(en) voor een thuiswedstrijd naar keuze (geldigheidsduur van 24 maanden en exclusief topwedstrijden).


Heb je een seizoenkaart dan kan je hier terecht om een keuze door te geven. Mensen met een Matchday Pass doen dat hier en losse kaarthouders voor de thuiswedstrijden tegen Heracles Almelo en VVV-Venlo klikken hier.


Geef jouw keuze voor 1 juni door, als je geen keuze maakt gaan wij ervanuit dat je de club steunt en dus voor optie 1 kiest. Supporters die recht hebben op compensatie ontvangen tevens een persoonlijk bericht van voorzitter Adriaan Visser via de e-mail. Meer informatie en achtergronden? Klik hier voor de FAQ .

Divisiepartners