Nieuwe Thema-avond XXL bij PEC Zwolle

Nieuwe Thema-avond XXL bij PEC Zwolle

De Thema-avond XXL is een exclusief event voor de dertig amateurverenigingen waarmee PEC Zwolle samenwerkt. Insteek van de avond is een inspirerend (inhoudelijk) programma met presentaties en workshops, waarbij de club de vertaalslag maakt naar de convenantverenigingen. Op woensdag 1 april vindt een nieuwe editie plaats in het MAC3PARK stadion.

Net als bij de vorige editie volgt na het plenaire gedeelte (de inhoud hierover volgt nog) een serie workshops op en buiten het veld. Voor deze workshops kan men zich inschrijven. De thema-avond is verenigingsbreed. Want ook aan de hoofdtrainers, voorzitters en de businessclubs van de convenantverenigingen is gedacht. Zo geeft trainer/coach John Stegeman een workshop voor alle hoofdtrainers en technisch manager Mike Willems en algemeen directeur Jeroen van Leeuwen doen datzelfde voor de voorzitters van onze convenantclubs. Arjan Jansen (directeur Regio Zwolle United) geeft een workshops aan leden van de businessclubs en sponsorcommissies.


Programma woensdag 1 april

18.30 uur: Inloop MAC3PARK stadion

19.00 uur: Start plenaire gedeelte

19.45 uur: Eerste ronde workshops

20.30 uur: Pauze

20.45 uur: Tweede ronde workshops

21.30 uur: Plenaire afsluiting met hapje en drankje

22.15 uur: Einde avond


Workshops

1. Onderbouw – Voetbaltrainingen leuker en uitdagender met aandacht voor veelzijdig bewegen.

2. Middenbouw – Scoren op basis van uitspelen overtal en doelgerichtheid: bal vrij is schieten.

3. Bovenbouw – Omschakelen in een hoge intensiteit

4. Sportpsycholoog – Hoe ga je als ouder/trainer om met emoties van je spelers?

5. Meisjes- en vrouwenvoetbal – Tien jaar PEC Zwolle Vrouwen: hoe ontwikkelt de sport zich?

6. Sportservice Zwolle – Hoe zorg ik voor een kwalitatief kader en is trainersbegeleiding de normaalste zaak van de wereld?

7. Keepers – Scouting van jeugdkeepers

8. Scheidsrechters - o.l.v. KNVB; diversiteit, spelregels en omgaan met weerstand en agressie.

9. Hoofdtrainers – Kijkje in de keuken van PEC Zwolle door John Stegeman

10. Voorzitters – Van organiseren naar presteren door Mike Willems en Jeroen van Leeuwen

11. Businessclub / Sponsorcommissie – Van sponsor naar partner. Hoe vul jij als bedrijf jouw mvo bijdrage in middels jouw vereniging? Door Arjan Jansen.


Workshops 1 t/m 6 zijn workshops waaruit twee keuzes kunnen worden gemaakt (voor en na de pauze). Workshops 7 en 8 zijn workshops die eenmaal worden aangeboden, maar in twee delen zijn opgeknipt. Workshops 9 t/m 11 zijn gesloten workshops. Hier worden de desbetreffende personen persoonlijk voor uitgenodigd.


Aanmelden

Aanmelden voor deze avond is kosteloos, maar enkel mogelijk voor personen die zijn aangesloten bij één van de convenantverenigingen van PEC Zwolle. Aanmelden kan t/m 27 maart via deze link. Na aanmelding ontvangt u uiterlijk een paar dagen voorafgaand aan de bijeenkomst een e-mail met de praktische informatie. Wegens de grote opkomst van de vorige editie is het raadzaam om tijdig in te schrijven. Toch verhinderd? Dan is afmelden verplicht. Bekijk hier de beelden van de vorige editie.

Eredivisie partners