PEC Zwolle Thema-avond XXL

PEC Zwolle Thema-avond XXL

De Thema-avond XXL is terug! Dit exclusieve event voor de vele amateurverenigingen waarmee PEC Zwolle samenwerkt, wordt op woensdag 12 april georganiseerd in het MAC3PARK Stadion. Insteek van de avond is een inspirerend (inhoudelijk) programma met presentaties en workshops, waarbij de club de vertaalslag maakt naar de convenantverenigingen.

Keuze workshops

Workshops 1 t/m 6 zijn workshops waaruit twee keuzes kunnen worden gemaakt (voor en na de pauze). Workshops 7 en 8 zijn workshops die eenmaal worden aangeboden, maar in twee delen zijn opgeknipt. Workshops 7 t/m 10 zijn gesloten workshops. Hier worden de desbetreffende personen persoonlijk voor uitgenodigd. Workshop Businessclub/sponsoring zal alleen in het eerste blok van 45 minuten gegeven worden. Zo kunnen mensen die zich hiervoor inschrijven ook nog voor een andere workshop inschrijven.


Aanmelden

Aanmelden voor deze avond is kosteloos, maar enkel mogelijk voor personen die zijn aangesloten bij één van de convenantverenigingen van PEC Zwolle. Aanmelden kan t/m 5 april via onderstaand formulier. Na aanmelding ontvangt u uiterlijk een paar dagen voorafgaand aan de bijeenkomst een e-mail met de praktische informatie. Wegens de grote opkomst van de vorige editie is het raadzaam om tijdig in te schrijven. Toch verhinderd? Dan is afmelden verplicht.