MAC3PARK verlengt sponsorovereenkomst en gaat 10e seizoen in als stadionnaamgever

MAC3PARK verlengt sponsorovereenkomst en gaat 10e seizoen in als stadionnaamgever

In 2015 verbond MAC3PARK zich voor het eerst als sponsor aan PEC Zwolle en werd het naamgever van het stadion. Onlangs bereikten de club en de Flevolandse vastgoedverhuurder overeenstemming over een verlenging en opwaardering van de sponsorovereenkomst tot medio 2026, waardoor MAC3PARK komend jaar voor het 10e achtereenvolgende seizoen naamgever is van het stadion.

Vanuit het buitenland toont eigenaar Meine Breemhaar zich verheugd met de verlenging voor twee jaar, waardoor MAC3PARK tot zeker medio 2026 sponsor van PEC Zwolle en naamgever van het stadion blijft: ,,Door ons langer aan PEC Zwolle te verbinden, willen we laten zien dat we achter de club staan en borduren we voort op de landelijke aandacht die we in de Eredivisie via PEC Zwolle krijgen, zodat we ons nog meer als ontmoetingsplaats van de Regio Zwolle kunnen profileren. Dat biedt de bedrijven van MAC3PARK en onze medewerkers ook de komende jaren een geweldige plek om zaken te doen, natuurlijk tijdens de thuiswedstrijden maar ook doordeweeks.”

 

Algemeen directeur Xander Czaikowski is eveneens blij met de verlenging van het sponsorschap: ,,Eigenlijk waren we er heel snel uit, vooral door de langjarige relatie die we met elkaar hebben en het vertrouwen dat daaruit is ontstaan. We weten hoe en waar we elkaar kunnen versterken. Veel jonge supporters weten niet anders dan dat ons stadion het MAC3PARK stadion heet. Het is heel mooi dat die naam ook de komende jaren aan ons stadion verbonden blijft.”

 

Op de foto staan tussen algemeen directeur Xander Czaikowski (uiterst rechts) en hoofd business relations Sipko Adriaansen (uiterst links) Rämon Nieskens (l) en Bob Breemhaar (r), vanuit de vastgoedportefeuille van MAC3PARK verantwoordelijk voor Almere, Lelystad, Emmeloord, Dronten en Kampen.