Wim van der Wal nieuwe trainer PEC Zwolle Vrouwen

Wim van der Wal nieuwe trainer PEC Zwolle Vrouwen

PEC Zwolle Vrouwen heeft Wim van der Wal aangesteld als nieuwe trainer/coach. De 50-jarige Van der Wal is nu werkzaam bij de KNVB als Talent performance coach. In het verleden was hij in verschillende rollen actief bij sc Heerenveen en SC Cambuur. Van der Wal neemt het stokje als trainer/coach over van interim trainer Joran Pot, die op zijn beurt aanblijft als assistent-trainer komend seizoen.  

Met Wim van der Wal heeft PEC Zwolle Vrouwen een trainer met ervaring en kennis van het vrouwenvoetbal binnengehaald. De selectie en organisatie van PEC Zwolle Vrouwen ziet uit naar een prettige samenwerking.

Samenstelling selectie PEC Zwolle Vrouwen
De selectie van PEC Zwolle Vrouwen heeft zich versterkt met de komst van Babiche Roof. Daarnaast stromen Lauri Weijkamp en Maud Asbroek vanuit Jong PEC Zwolle Vrouwen door naar het eerste elftal. Ook zijn de verbintenissen met de volgende speelsters voor de lengte van een seizoen verlengd: Nadja Olthuis, Pascalle Tang, Joos van Os, Sharon Bruinenberg, Yvette van Daelen, Rebecca Doejaaren, Nurija van Schoonhoven, Maxime Bennink, Suzanne Giesen en Esmee de Graaf.