Zaterdag oefent PEC Zwolle tegen Excelsior

Zaterdag oefent PEC Zwolle tegen Excelsior

Het duel met Excelsior is voor de Kralingers een weerzien met Mike van Duinen, die deze zomer de overstap maakte van Rotterdam naar Zwolle. Voor Clint Leemans en Vito van Crooij kan het de eerste officieuze wedstrijd worden in het Zwolse shirt. Het tweetal werd vrijdag overgenomen van VVV-Venlo.


Praktische informatie

Bezoekers uit Zwolle, die met de auto naar Wijthmen komen, dienen via de onlangs geopende en hernieuwde N35 te rijden. Automobilisten die de N35 volgen, nemen de afslag Wijthmen en gaan op de kruising voorbij café/restaurant De Mol rechtsaf naar de Kroesenallee richting Dalfsen. Meteen bij het uitrijden van het dorp kan men links afslaan naar de Erfgenamenweg. Hier wordt verkeer verzocht de aanwijzingen van de parkeergeleiders op te volgen.


Kaartverkoop

PEC Zwolle - Excelsior wordt gespeeld op sportpark De Elshof in Wijthmen, maar zou in eerste instantie in Dalfsen worden gespeeld. Supporters die al kaartje voor de wedstrijd in Dalfsen hadden aangeschaft, kunnen deze ter plekke omruilen voor een geldig wedstrijdticket. Kaarten voor de wedstrijd PEC Zwolle – Excelisor in Wijthmen zijn op de wedstrijddag voor €10,- aan te schaffen bij de kassa op sportpark De Elshof. Jeugd t/m 12 jaar betaalt €7,50,-.