Zaina Bouzerrade naar PEC Zwolle Vrouwen

Zaina Bouzerrade naar PEC Zwolle Vrouwen

PEC Zwolle Vrouwen heeft een nieuwe speelster aan de selectie toegevoegd. Zaina Bouzerrade komt over van Ajax Vrouwen en tekent in Overijssel een contract voor één seizoen.

Bouzerrade (19), die zowel over een Nederlands als Marokkaans paspoort beschikt, speelde in het verleden al voor verschillende Oranje-jeugdelftallen. Afgelopen seizoen kwam de verdedigster, die debuteerde in Ajax Vrouwen, tot vier optredens.


Zaina Bouzerrade: ,,Voor mij komt de overstap naar PEC Zwolle Vrouwen op het juiste moment. Het afgelopen seizoen heb ik mijn eerste minuten mogen maken in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen en ik merk dat ik nu vooral speeltijd en ritme nodig heb om me te kunnen doorontwikkelen. Dat kan hier in Zwolle en daarom kijk ik enorm uit naar het nieuwe seizoen.”


,,Bouzerrade speelt op de backpositie en is met haar loopvermogen en drive een prima toevoeging aan het team”, aldus operationeel manager van PEC Zwolle Vrouwen, Mariska Kogelman. ,,De afgelopen seizoenen hebben wij laten zien dat we voor jonge, talentvolle speelsters het opstapje kunnen zijn naar een mooie vervolgstap in hun carrière. Het is nu aan Zaina om te laten zien dat ze zich op dit niveau verder kan ontwikkelen als speelster.” 

Divisiepartners