X-ICT strategisch partner PEC Zwolle

X-ICT strategisch partner PEC Zwolle

X-ICT wordt strategisch partner van PEC Zwolle. Daarmee treedt de trouwe partner van de club toe tot het hoogste segment van PEC Zwolle.

Na elf seizoenen hoogste sponsorsegment van PEC Zwolle

,,X-ICT is, naast een schitterend bedrijf, een lokale, betrokken en bevlogen partner die al sinds 2012-2013 aan de club verbonden is,” vertelt commercieel manager Wouter Griekspoor van PEC Zwolle. ,,Het is fantastisch om te zien dat zij na elf seizoenen de stap maken naar het hoogste sponsorsegment van PEC Zwolle. Hiermee levert X-ICT een significante bijdrage in het (door)ontwikkelen van onze organisatie. Ik kijk er met veel plezier naar uit om het vertrouwen dat zij hiermee uiten in woord en daad terug te betalen.”


Strategisch partnerschap sluit aan bij regionale en landelijke ambities X-ICT

,,De samenwerking met PEC Zwolle is voor X-ICT een mooie manier om te werken aan onze naamsbekendheid en tegelijk iets te kunnen betekenen voor de regio,” aldus Dennis van der Vegte, algemeen directeur van X-ICT. ,,Wij werken landelijk, maar onze roots liggen in Zwolle. Veel van onze collega’s dragen PEC Zwolle een warm hart toe. De stap om strategisch partner te worden sluit heel mooi aan bij de regionale en landelijke ambities van X-ICT.”


Specialisaties X-ICT

X-ICT is de schakel tussen (installatie)techniek en IT. Met drie gerichte specialisaties is X-ICT dé partner voor IT-infrastructuur projecten voor zowel installateurs, automatiseringsbedrijven als eindgebruikers. Zowel voor IT/IoT monitoring, serverruimtes, datacenters en ook netwerkbekabelingprojecten heeft X-ICT de kennis en expertise in huis. ,,De korte lijntjes en open communicatie vormen al 17 jaar de basis voor een langdurige samenwerking met onze relaties en collega’s,” benadrukt Van der Vegte. Het bedrijf werkt samen met vele partners en kan als onafhankelijke systemintegrator de beste oplossingen bieden.


Op de foto’s Jan van Gelder en Dennis van der Vegte namens X-ICT en Xander Czaikowski en Wouter Griekspoor van PEC Zwolle.