Woensdag 27 maart: Thema-avond XXL

Woensdag 27 maart: Thema-avond XXL

Op woensdag 27 maart organiseert de PEC Zwolle Voetbalacademie de Thema-avond XXL. Na de geslaagde edities van voorgaande jaren, is er ons alles aan gelegen ook dit jaar weer een interessant en interactief programma aan te bieden.

De Thema-avond XXL is een exclusief event voor de amateurverenigingen waarmee PEC Zwolle samenwerkt. Insteek van de avond is een inspirerend (inhoudelijk) programma met presentaties en workshops, waarbij de club de vertaalslag maakt naar de convenantverenigingen.


Net als bij de vorige editie volgt na het plenaire gedeelte een serie workshops op en buiten het veld. Voor deze workshops kan men zich inschrijven. De thema-avond is verenigingsbreed. Want ook aan de hoofdtrainers, voorzitters en de businessclubs van de convenantverenigingen is gedacht. Zo geeft trainer/coach Johnny Jansen een workshop voor alle hoofdtrainers en doet technisch manager Mark Coonen hetzelfde voor de technisch managers en voorzitters van onze convenantclubs. Ook vanuit onze maatschappelijke tak Regio Zwolle United is er een waardevolle bijdrage aan deze avond.


Programma woensdag 27 maart

Inloop: 18.30 uur

Welkom/opening: 19.00 uur

Start workshops: 19.30 uur

Einde avond: 23.00 uur


Aanmelden

Aanmelden voor deze avond is kosteloos, maar enkel mogelijk voor personen die zijn aangesloten bij één van de convenantverenigingen van PEC Zwolle. Convenantverenigingen hebben inmiddels een mail ontvangen waarin de aanmeldprocedure staat beschreven. Wegens de grote opkomst van de vorige edities is het raadzaam om tijdig in te schrijven.