Warm de winter door met nieuwe PEC Zwolle-artikelen

Warm de winter door met nieuwe PEC Zwolle-artikelen

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje voor de feestdagen? Vanaf vandaag verkrijgbaar in de PEC Zwolle Fanshop: een nieuwe muts en een nieuwe sjaal. Met deze artikelen kom je heerlijk warm de winter door én laat je ook nog eens zien dat je de club een warm hart toedraagt.

Er is een nieuwe blauw-witte muts verkrijgbaar voor slechts € 13,95. De bovenkant van de muts is blauw-wit gestreept en de onderste blauwe rand is voorzien van het PEC Zwolle-logo. Deze muts is goed te combineren met de andere blauwe sjaals uit de Fanshop. Daarnaast is er een nieuwe groen-zwarte sjaal verkrijgbaar voor slechts € 9,95. Aan de zijkanten staat het logo van PEC Zwolle. Op het groen-zwart gestreepte middenstuk staat met grote letters PEC Zwolle. Dit fanartikel kan gedragen worden met de groene muts uit de PEC Zwolle Fanshop.

Naast deze artikelen zijn er uiteraard nog veel meer fanartikelen verkrijgbaar. Zo zijn er sinds kort PEC Zwolle-cadeaubonnen en PEC Zwolle-broodtrommels verkrijgbaar. Met een PEC Zwolle-cadeaubon kan elke supporter zich naar hartenlust uitleven in de PEC Zwolle Fanshop. Er zijn bonnen van € 5,-, € 7,50 en € 10,- verkrijgbaar. Naast deze cadeaubonnen zijn er ook nieuwe broodtrommels in de PEC Zwolle-Fanshop. Deze kosten € 9,95 per stuk. Hierbij hoort natuurlijk een bijpassende afsluitbare drinkbeker die tevens € 9,95 kost. Leuk én handig voor op school, het werk of gewoon voor onderweg.

Meer fanartikelen zijn te vinden in de PEC Zwolle Fanshop in het IJsseldelta stadion of via onze webshop.

Divisiepartners