Vrijdagavond PEC Zwolle Vrouwen - Ajax Vrouwen

Vrijdagavond PEC Zwolle Vrouwen - Ajax Vrouwen

Vrijdagavond om 19.30 uur staan PEC Zwolle Vrouwen en Ajax Vrouwen in het MAC3PARK stadion tegenover elkaar in speelronde 3 van de Eredivisie Vrouwen. De ploeg van trainer/coach Joran Pot is nog puntloos, terwijl de Amsterdammers vier punten vergaarden.

Historische overwinning

Vorig seizoen werd er voor het eerst in de geschiedenis van het Zwolse vrouwenvoetbal gewonnen van Ajax Vrouwen. Door goals van Rebecca Doejaaren, Babiche Roof en Lauri Weijkamp werd het 3-1. De meest recente ontmoeting tussen beide ploegen was eind vorig seizoen in de bekerfinale. Toen trokken de Amsterdammers met 2-1 aan het langste eind.


Support

Al meer dan 1.000 kaarten zijn inmiddels over de (digitale) toonbank gegaan voor de wedstrijd van vrijdagavond. Kaarten kosten €5,- voor volwassenen. Jeugd in de leeftijd van 13 t/m 18 jaar betaalt slechts €3,-, net als studenten (op vertoon van een geldige studentenkaart). Seizoenkaarthouders en kinderen t/m 12 jaar kunnen een gratis kaart aanschaffen online of in de PEC Zwolle Fanshop. De fanshop is op vrijdag geopend tot 17.00 uur en vanaf 18.30 uur. De aftrap is om 19.30 uur.