Volgend thuisduel: PSV

Volgend thuisduel: PSV

Na de prachtige overwinning van zondag op RKC Waalwijk (6-2) speelt PEC Zwolle over twee weken de volgende thuiswedstrijd. Op zondag 29 september is om 14.30 uur PSV de tegenstander. De kaartverkoop voor dit duel loopt inmiddels in rap tempo door. Wil jij erbij zijn? Wacht dan niet langer en schaf vandaag nog een ticket aan. Hieronder lees je alle informatie die je daarvoor nodig hebt.

PEC Zwolle - PSV

Zondag 29 september, 14.30 uur

MAC3PARK stadion, Zwolle


Online

Het makkelijkst koop je kaarten voor dit duel online in de ticketshop. Er kunnen maximaal vier kaarten per persoon gekocht worden. Je hebt hiervoor een seizoenkaart of clubcard nodig. Klik hiervoor op deze link.

 

PEC Zwolle Fanshop

Ook in de PEC Zwolle Fanshop kunnen kaarten worden aangeschaft voor deze wedstrijd. Net zoals online kan je hier vier kaarten per persoon kopen en heb je wel een seizoenkaart of clubcard nodig. De PEC Zwolle Fanshop is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.00 uur.


Zakelijke kaarten    

Als sponsor of zakelijke relatie van PEC Zwolle bestaat de mogelijkheid om extra kaarten voor dit duel te bestellen. Stuur een e-mail naar commercie@peczwolle.nl voor de mogelijkheden.      


Wedstrijddag            

Mocht het duel tegen PSV zondag 29 september nog niet uitverkocht zijn, dan openen de stadionkassa’s om 13.00 uur de poorten voor verkoop. Je kan ook hier terecht voor vier kaarten per persoon en hebt daarvoor wel een seizoenkaart of clubcard nodig.


Supporters PSV

Fans van PSV zijn van harte welkom in het gastenvak. De verkoop hiervan loopt enkel via de club uit Brabant zelf.

Divisiepartners