Verleng vandaag of morgen nog

Verleng vandaag of morgen nog

Tot 1 juli is het nog mogelijk voor seizoenkaarthouders om hun huidige plaats in het stadion met één of zelfs twee seizoenen te verlengen. Daarna vervalt het recht op plaatsbehoud en komen de niet verlengde plaatsen ook in de verkoop voor andere supporters.

Verleng maandag of dinsdag

Wacht dus niet langer en verleng vandaag nog jouw seizoenkaart. Zo voorkom je dat je na 1 juli je plek kwijtraakt. Of je nu optie 1, 2, of 3 kiest, je helpt de club enorm door je seizoenkaart zo snel mogelijk te verlengen. Dat kan simpel online via deze link, maar inmiddels ook weer in de PEC Zwolle Fanshop.


Nieuwe plek

Seizoenkaarthouders die hun seizoenkaart nog niet verlengd hebben, omdat zij graag vanaf een andere plek in het MAC3PARK stadion de thuiswedstrijden willen bekijken, hoeven daarmee niet per se te wachten tot 1 juli. In afwachting van een nieuwe plek, kan er gewoon al via deze link verlengd worden. Vul daarna dit formulier in, waarna de club contact met je opneemt om de verplaatsing vanaf 1 juli in orde te maken. Volg jij als seizoenkaarthouder die een andere plek wil bovenstaande stappen, dan heb je vanaf 1 juli voorrang op het uitzoeken van een nieuwe plek.


Eredivisie partners