Veel gezelligheid en ontmoetingen in Clubhuis Regio Zwolle

Veel gezelligheid en ontmoetingen in Clubhuis Regio Zwolle

Het was een dolle bedoeling in Clubhuis Regio Zwolle rondom de wedstrijd PEC Zwolle – Fortuna Sittard. Met veel gasten, meerdere maatschappelijk partners, het bezoek van een tweetal spelers en de 2-0 overwinning van PEC Zwolle was het een geweldige middag volop leuke ontmoetingen en momenten. Dit leverde eveneens veel mooie plaatjes op, geschoten door huisfotograaf van het eerste uur, Theo Smits.

Goede Doelen Box met Univé

Vanuit drie verschillende locaties van Frion (Frion is een organisatie die zich inzet voor mensen met een verstandelijke beperking) waren er 45 cliënten en begeleiders te gast in de Goede Doelen Box. Na de koffie met een lekker gebakje mochten de cliënten meedoen aan een spelactiviteit in de skybox: pion schieten. Vanaf een paar meter een omgekeerde pion omschieten, bleek nog niet zo eenvoudig.

 

Ook de PEC Zwolle spelers Divaio Bobson en Mohamed Oukhattou moesten er flink hun best voor doen. Gelukkig bleven alle ramen heel en mocht winnares Yvonne een cap van PEC Zwolle en voetbal van Univé in ontvangst nemen. Alle gasten kregen van de spelers een PEC Zwolle-sjaal uitgereikt. De beleving op de tribune was weer fantastisch en juichen kunnen ze bij Frion als de beste.

 

De Goede Doelen Box is een initiatief in samenwerking met maatschappelijk partner Univé. Minimaal vier keer per seizoen beleven bijzondere doelgroepen, waarvoor een wedstrijdbezoek minder vanzelfsprekend voor is, een speciale avond of middag bij een thuiswedstrijd van PEC Zwolle.


De tekst gaat verder onder de afbeeldingen...

Hotel PEC met Lumen Hotel & Events

Het Hotel PEC-arrangement had dit keer eveneens een Frion-connectie. Martha was door haar Frion-collega’s voorgedragen, omdat zij altijd klaar staat voor een ander: ,,Als er ergens de nood aan de man is, staat Martha klaar om in te springen.’’ Daarnaast mochten de Jeroen, zoontje Guus en en broer Sebastiaan van Mierlo genieten van dit volledig verzorgd arrangement. Al zo’n 25 jaar verzorgen zij als vrijwilligers bij dagcentrum IJsselbolder allerlei activiteiten voor cliënten, zoals de maandelijkse disco-avond.

 

Op zaterdagavond lekker eten, overnachten en ontbijt in Lumen Hotel; dat is natuurlijk een heerlijke voorbereiding op de wedstrijd. Eerst nog een blik achter de schermen tijdens een rondleiding door het stadion en vervolgens te gast in de Goede Doelen Box. De overwinning van PEC Zwolle maakte het natuurlijk helemaal af. Zeker voor Jan, de echtgenoot van Martha, als trouwe supporter van PEC Zwolle.

 

Hotel PEC is initiatief in samenwerking met maatschappelijk partner Lumen Hotel & Events. In Hotel PEC worden mensen in het zonnetje gezet die zelf altijd kaarstaan voor een ander of die, om wat voor reden dan ook, een steuntje in de rug kunnen verdienen.


De tekst gaat verder onder de afbeeldingen...

Teamactiviteit OldStars

De PEC Zwolle OldStars kwamen deze ochtend zelf ook sportief in actie. Dit keer niet op het veld, maar als teamactiviteit hebben zij een potje footgolf gespeeld. Onder leiding van Sportkunde-stagiaires (Calo, Windesheim) Aron en Leon was er een mooi parcours uitgezet en hebben ze zich hier prima mee vermaakt. Daarna was het tijd voor een lekkere lunch in het Clubhuis Regio Zwolle en natuurlijk de wedstrijd.


De tekst gaat verder onder de afbeeldingen...

Ondertekenmoment TeamValue

Ze zijn al jarenlang trouwe sponsor van de club en sinds seizoen 2021-2022 ook verbonden aan stichting Regio Zwolle United, het maatschappelijk hart van de club. De samenwerking wordt nu uitgebreid, waarbij TeamValue projectpartner wordt van Regio Zwolle United.


Met als focus de doelgroep ‘YoungStars’. Zo zullen er, in samenwerking met het team van de Zwolse IT-organisatie TeamValue, meerdere keren per seizoen speciale activiteiten georganiseerd worden voor kinderen en jongeren van verschillende maatschappelijke projecten. De uitbreiding van de samenwerking werd bevestigd met een informele ontmoeting, waarbij Anton Cnossen, Hans Borkent (beiden TeamValue) en Eilt Staal (Regio Zwolle United) op de foto gingen.