Vacature accountmanager

Vacature accountmanager

Wil jij graag een bijdrage leveren aan het succes van PEC Zwolle? Heb je een passie voor commercie, ben je een echte verbinder en beweeg jij je graag in een dynamische omgeving? Dan biedt PEC jou de perfecte job! Wij zijn namelijk op zoek naar een ondernemende, zelflerende en doelgerichte accountmanager (m/v, fulltime).

PEC Zwolle

PEC Zwolle is een betaald voetbal organisatie (BVO) actief in de Eredivisie. Sinds de oprichting in 1910 kent PEC Zwolle verschillende successen met de bekerwinst in 2014 als absoluut hoogtepunt. Gevolgd door het winnen van de Johan Cruijff Schaal in het seizoen 2014-2015. Vanaf 2010 heeft PEC Zwolle ook een vrouwenelftal dat uitkomt op het hoogste niveau van Nederland. PEC Zwolle speelt zijn wedstrijden in het MAC3PARK stadion.

 

De kernwaarden van PEC Zwolle zijn:

• Samen;

• Ondernemend;

• Inspirerend;

• Topsportmentaliteit.


Als club is PEC Zwolle hét kloppende hart van Regio Zwolle op sportief, zakelijk en sociaal-economisch gebied. Met meer dan 550 bedrijven en organisaties is PEC Zwolle Business het grootste zakelijke netwerk van de regio en is het MAC³PARK stadion hét middelpunt voor sponsoren waar connecties ontstaan, netwerken worden uitgebreid en waar sponsoren live bij onze thuiswedstrijden zijn. Naast de verbinding in de regio, weten we met de kracht van het merk PEC Zwolle en de magie van voetbal, regionaal en nationaal mensen te bereiken en te raken.

 

Wat ga je doen?

Wij zijn een voetbalclub met stevige ambities en jij levert, samen met de rest van het commerciële team, een zeer belangrijke bijdrage in de realisatie van deze ambities. Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe relaties, het onderhouden van bestaande relaties en ben je initiator van nieuwe initiatieven. Je zorgt dat je aan tafel komt bij interessante prospects en signaleert hun behoeftes. Je vertaalt deze behoeftes op creatieve wijze naar het zakelijke of maatschappelijke aanbod van PEC Zwolle. Je sluit contracten af waarbij jij je verantwoordelijk voelt voor een optimale naleving van de gemaakte afspraken. Wij werken met AFAS als CRM-systeem en bij voorkeur heb je hier ervaring mee. Jij zet graag een stapje extra om je doel te bereiken.


Tijdens wedstrijddagen en business events ben je altijd aanwezig en vertegenwoordig jij PEC Zwolle op passende wijze. Je maakt de connecties tussen sponsoren en creëert hiermee een sterk netwerk. Binnen de organisatie lever je een positieve bijdrage in de professionalisering en het realiseren van de doelstellingen. Je bent een teamplayer en hebt oog voor je collega’s. Je durft kritisch te zijn in het belang van de club en bent proactief in je handelen.

Ben jij die succesvolle accountmanager die ons helpt onze ambities waar te maken? Ga jij voor het hoogst haalbare en stop jij niet voordat je je doel bereikt? Dan maken we graag kennis met jou!


Wie ben jij?

-       Je bent positief, gedreven, ambitieus en beschikt over de juiste mentaliteit die past bij de branche waarin je werkzaam bent;

-       Je bent een teamspeler en een echte verbinder met veel positieve energie;

-       Je hebt een sterke affiniteit met sport en dan met name voetbal;

-       Je bent relatie gedreven en maak makkelijk contact met verschillende mensen;

-       Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;

-       Je werkt gestructureerd, secuur en hebt oog voor detail.


Wat biedt PEC Zwolle jou?

PEC Zwolle biedt jou een dynamische werkomgeving waar je echt impact kunt maken. Je krijgt veel verantwoordelijkheden en vrijheid om de functie op jouw manier in te kleden. Het unieke werkveld maakt dat geen dag hetzelfde is en je altijd voldoende uitdaging vindt in je werk. Je verkoopt veelal een beleving aan sponsoren die je zelf ook mag ervaren, denk aan leuke business events, alle thuiswedstrijden en die unieke momenten die daarbij komen kijken.

 

Sollicitatieprocedure

Ben jij de nieuwe accountmanager die wij zoeken? Dan ontvangen we graag je cv en een (kort) begeleidend schrijven via hrm@peczwolle.nl. De vacature sluit op 24 september 2023. We zullen maandag 25 september alle binnengekomen sollicitaties van een reactie voorzien.