Thema-avond PEC Zwolle XXL op woensdag 20 november

Thema-avond PEC Zwolle XXL op woensdag 20 november

Woensdagavond 20 november organiseert PEC Zwolle dé jaarlijkse thema-avond  XXL voor haar convenantclubs. Na de succesvolle vorige edities organiseren we dit jaar een nieuwe avond met een inspirerend programma.

De thema-avond XXL is een exclusief event voor de dertig amateurverenigingen waarmee PEC Zwolle samenwerkt. Insteek van de avond is een inspirerend (inhoudelijk) programma met presentaties en workshops, waarbij de club de vertaalslag maakt naar de convenantverenigingen. 


Na het welkomstwoord van voorzitter Adriaan Visser trapt sportpsycholoog Martijn Ruitenburg het inhoudelijke gedeelte verder af met de lezing ‘De balans tussen winnen en ontwikkelen’. Daaropvolgend wordt er door de PEC Zwolle Voetbalacademie uitleg gegeven over spelprincipes. Hoe dit er in de praktijk uitziet laten de trainers op het veld zien tijdens de workshops van de onderbouw, middenbouw en bovenbouw. Erben Wennemars (Performance Coach PEC Zwolle) zorgt voor de afsluiting van de avond.


Programma

18.30 uur: inloop in het MAC3PARK stadion

19.00 uur: start plenair programma

21.45 uur: afsluiting Thema-avond XXL


De thema-avond is verenigingsbreed. Want ook aan de hoofdtrainers, voorzitters en de businessclubs van de convenantverenigingen is gedacht. Zo geeft trainer/coach John Stegeman een workshop voor alle hoofdtrainers en technisch manager Mike Willems en algemeen directeur Jeroen van Leeuwen doen datzelfde voor de voorzitters van onze convenantclubs. Jurian Meijntjes geeft in samenwerking met Craft en Sportverlichting.com een workshop op businessclubniveau. Let wel, voor deze drie workshops is het niet mogelijk je in te schrijven. Hiervoor worden gericht uitnodigingen verstuurd aan de desbetreffende personen binnen alle convenantverenigingen.


Aanmelden

Aanmelden voor deze avond is kosteloos, maar enkel mogelijk voor personen die zijn aangesloten bij één van de convenantverenigingen van PEC Zwolle. Aanmelden kan t/m woensdag 6 november via deze link. Na aanmelding ontvangt u uiterlijk een paar dagen voorafgaand aan de bijeenkomst een e-mail met de praktische informatie.

Eredivisie partners