Selectie hervat maandag training

Selectie hervat maandag training

De eerste selectie van PEC Zwolle stapt maandag het veld op voor het tweede gedeelte van de voorbereiding. Naast een intensief aantal trainingen, worden er deze periode ook een zevental oefenduels gespeeld tegen andere Eredivisionisten en SC Cambuur. Op 12 september start voor de Blauwvingers de competitie met een thuisduel tegen Feyenoord.

Vanwege de werkzaamheden aan het veld van het MAC3PARK stadion, worden alle oefenduels buiten Zwolle gespeeld. De club probeert daarbij in nauwe samenspraak met FOX Sports en RTV Oost zoveel mogelijk van deze wedstrijden rechtstreeks via de tv of online uit te zenden. In een eerder stadium werd al bekendgemaakt dat de oefenwedstrijden tegen Heracles Almelo (zondag 9 augustus, 16.45 uur) en FC Emmen (maandag 24 augustus, 18.45 uur) live te zien zijn bij FOX Sports. Nadere informatie over het volledige oefenprogramma en waar deze te zien zijn volgt op de korte termijn.


De trainingen blijven ook in deze tweede periode van de voorbereiding besloten voor pers en publiek. De club ziet zich hiertoe genoodzaakt vanwege de (nog steeds heersende) corona-beperkingen vanuit RIVM en de KNVB.


Update

Zondag is bekendgemaakt dat de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding tegen SC Cambuur zaterdag 1 augustus live te volgen is via RTV Oost! Zowel online als op tv. Aftrap 17.00 uur.

Divisiepartners

Keuken Kampioen 2022/2023