Praktische info Open Dag

Praktische info Open Dag

Zaterdag vindt de Open Dag van PEC Zwolle plaats. Vanaf 13.00 uur ben je van harte welkom in en rondom het MAC3PARK stadion. Ben je van plan om langs te komen? Lees dan onderstaande praktische informatie over onder andere het treinverkeer en parkeren goed door.

Trein

Vanwege werkzaamheden is station Zwolle zaterdag 6 juli niet per spoor bereikbaar.


Kom met fiets

PEC Zwolle roept bezoekers zoveel mogelijk op om met de fiets naar het MAC3PARK stadion te komen. De fietsenstallingen bij het CSE-gebouw en Be Quick’28 kunnen hiervoor gebruikt worden.


Parkeren

Kom je toch met de auto, dan kan je terecht op de reguliere parkeerplaatsen tussen het stadion en Isala klinieken te gebruiken via de Dokter van Heesweg, Dokter Stolteweg en het Dokterspad. Daarnaast kan je ook op het parkeerterrein van Landstede Sportcentrum en Jansen Vastgoed terecht. Verkeersregelaars en bewegwijzering begeleiden dit. Volg instructies te allen tijde op. Overigens zijn de winkels op het stadionterrein zaterdag ook gewoon geopend.  


Servicepunten

Gedurende de Open Dag zijn er drie servicebalies aanwezig op het terrein. Hier kan je terecht mocht je een vraag hebben of in bijvoorbeeld het geval van gevonden voorwerpen. De balies vind je bij de ingang van het hoofdgebouw en de ingang bij de Marten Eibrink- en Klaas Drost-tribune. 


Betalen

De Open Dag van PEC Zwolle is als vanzelfsprekend gratis te bezoeken. Wil je fanartikelen zoals de nieuwe wedstrijdshirts of een seizoenkaart aanschaffen, dan kan je met zowel PIN als cash betalen. Op het Bluefinger Horeca Plein kan contant, met pin en de betaalkaart afgerekend worden.


Oude wedstrijdkleding

Naast de nieuwe wedstrijdkleding voor het seizoen 2019/2020, vindt ook de traditionele verkoop van oude wedstrijdkleding weer op de Open Dag plaats. In tegenstelling tot voorgaande jaren start deze verkoop om 14.00 uur op het plein voor de hoofdingang van het stadion.


Voorbereiding spelerspresentatie

Ter voorbereiding op de spelerspresentatie stoppen vanaf 15.15 uur de activiteiten in het hoofdgebouw en bij de handtekeningentafels.


Spelerspresentatie 

Vanaf 16.15 uur wordt de Open Dag op traditionele wijze afgesloten met een spelerspresentatie. Hierbij worden de voetbalacademie, convenantverenigingen, de beloften, PEC Zwolle Vrouwen en de hoofdselectie aan het publiek voorgesteld. De Marten Eibrink-, Henk Timmer- en een gedeelte van de Fred Patrick-tribune zijn vanaf 15.30 uur hiervoor geopend. Zorg dat je tijdig een plekje vindt op de tribune. Ingang via opgang A, B, C en de hoofdingang. Ook de mindervalide-tribune is voor de spelerspresentatie geopend. Toegang hiertoe is vanaf 16.00 uur te verkrijgen via de ingang bij de Marten Eibrink-tribune. 


Afterparty Open Dag  

De Supportersclub van PEC Zwolle organiseert na de spelerspresentatie een afterparty. Onder het genot van een hapje, drankje treedt hier onze eigen stadionspeaker Marco ten Kate op. De afterparty duurt tot ongeveer 18.00 uur. De toegang tot de afterparty is gratis, ook hoef je geen lid van de Supportersclub te zijn. Neem gerust familie en vrienden mee, iedereen van jong tot oud is van harte welkom.    


Benieuwd naar het volledige programma en de activiteiten? Klik dan hier. De Open Dag van PEC Zwolle wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met de Supportersclub en Lumen Hotel & Events.