PEC Zwolle Verbindt | PEC Zwolle Werkt en Hanzestrohm

PEC Zwolle Verbindt | PEC Zwolle Werkt en Hanzestrohm

In PEC Zwolle Verbindt komen ondernemers aan het woord die elkaar gevonden hebben in of dankzij de businessclub van PEC Zwolle en een samenwerking zijn aangegaan. Vandaag is het de beurt aan Anoek Lusseveld van PEC Zwolle Werkt en Karsten Dijkstra en Mirjam Schmohl van Hanzestrohm.

Wie zijn jullie en waar zijn jullie werkzaam?

PEC Zwolle Werkt: ,,Ik ben Anoek Lusseveld, 26 jaar en nu zo’n 2,5 jaar werkzaam bij PEC Zwolle Werkt als accountmanager.”

 

Hanzestrohm: ,,Wij zijn Karsten Dijkstra (43) en Mirjam Schmohl (44). Karsten werkt nu 7,5 jaar bij Hanzestrohm als HR Manager en Mirjam 4,5 jaar als HR Adviseur.”

 

Hoe zijn jullie met elkaar in contact gekomen?

PEC Zwolle Werkt: ,,We zijn met Hemmink/Hanzestrohm in contact gekomen in eerste instantie door Jasper Bremmer (hij heeft contact met John Pannen en heeft ons toen eens voorgesteld). Er was toen geen behoefte vanuit Hemmink voor een uitzendbureau, maar een maand later heb ik toch eens contact opgenomen en een afspraak gepland.”

 

Hanzestrohm: ,,Anoek belde op het juiste moment. Wij hadden net in kaart gebracht wat onze behoefte was toen zij belde. Een afspraak was dus snel gemaakt”.

 

Hoe is jullie samenwerking tot stand gekomen en hoe ziet dit eruit?

PEC Zwolle Werkt: ,,In oktober 2020 hebben we de eerste afspraak gehad en dit beviel van beide kanten ontzettend goed. De samenwerking is klein begonnen en deze is het afgelopen jaar flink uitgebouwd!”

 

Hanzestrohm: ,,Donderdag 28 november 2019 heeft onze collega Marlies Boneschansker een eerste kennismakingsgesprek gehad met Anoek en Pascalle. Het was voor een tijdelijke klus i.v.m. het samenvoegen van de verschillende magazijnen binnen onze organisatie. Alles is nu samengebracht binnen ons nieuwe distributiecentrum in Zwolle.”

 

Hoe zijn de reacties op jullie samenwerking?

PEC Zwolle Werkt: ,,Positief! Gelijke normen en waarden qua bedrijf en het betreft een open en transparante samenwerking. Er wordt altijd snel geschakeld en we zijn eerlijk naar elkaar.”

 

Hanzestrohm: ,,Heel enthousiast. PEC Zwolle Werkt heeft zich verdiept in onze organisatie en in onze cultuur. Zij weten de juiste logistieke medewerkers te koppelen aan onze organisatie. Het contact verloopt heel prettig, via korte lijnen en dan kun je samen makkelijk schakelen.”

 

Tot slot, met welke andere ondernemer of sponsor uit de businessclub zouden jullie weleens een kop koffie willen drinken?

PEC Zwolle Werkt: Wij zouden graag eens een kop koffie willen drinken met Craft en Wecovi!”

 

Hanzestrohm: ,,Wat een lastige vraag. Wij drinken al wel regelmatig kopjes koffie en thee met andere ondernemers. Misschien is er wel een ondernemer of sponsor die met ons kennis wil maken. Dat kan natuurlijk altijd!”

 

Divisiepartners