PEC Zwolle eert clubicoon Bram van Polen met uniek limited edition thuisshirt

PEC Zwolle eert clubicoon Bram van Polen met uniek limited edition thuisshirt

Een ode aan een absoluut clubicoon. Een uniek collectors item. Zijn allerlaatste wedstrijd voor PEC Zwolle speelt Bram zondag in een speciale limited Bram van Polen editie van het nieuwe officiële adidas thuisshirt. Op het unieke shirt zijn rugnummer 2, zijn naam, handtekening én de tekst 'voor altijd' handgetekend door Bram. Ook heeft het op de voorzijde een unieke Bram van Polen-badge. Het limited edition thuisshirt wordt uitgebracht in een gelimiteerde oplage en is beschikbaar in volwassen- en kindermaten.

Exclusief verkrijgbaar in gelimiteerde oplage

Het limited edition Bram van Polen thuisshirt is vanaf woensdag 15 mei 12.00 uur exclusief verkrijgbaar via www.voetbalshop.nl/bramvanpolen. Een kleine oplage van het speciale shirt is aanstaande zondag (voorafgaand aan PEC Zwolle - FC Twente) ook fysiek te koop in een speciale pop-up fanshop voor de hoofdingang van het MAC3PARK stadion.


Let op: de verwachte belangstelling is groot. Bestel daarom tijdig online.


Nieuw officieel thuisshirt

Het officiële adidas thuisshirt voor komend seizoen is vanaf volgende week woensdag 22 mei verkrijgbaar, online via www.peczwolle.nl/voetbalshop en in beide fanshops (stadion en binnenstad). Het officiële thuisshirt is geïnspireerd op de nieuwste adidas lijn, waar ook alle landenteams met adidas-tenues tijdens het EK 2024 in spelen.