Volgende week zaterdag de Open Dag!

Volgende week zaterdag de Open Dag!

Over precies een week op zaterdag 6 juli is de Open Dag van PEC Zwolle. Heb jij een prangende vraag aan één van onze spelers of ben je benieuwd naar de favoriete tactiek van trainer John Stegeman? Kom dan vanaf 13.00 uur naar het MAC3PARK stadion en scoor meteen een handtekening of selfie van jouw favoriet.

Naast de volledige hoofdselectie zijn ook alle andere vertegenwoordigende teams van de club op de Open Dag aanwezig. Zowel de talenten uit de voetbalacademie, PEC Zwolle Vrouwen, Jong PEC Zwolle en onze convenantverenigingen voorzien deze feestelijke middag van extra kleur.


Tijdens de Open Dag kan je twee echte persconferenties bijwonen, of kan je zelf een sportieve uitdaging aan gaan bij één van de vele sportactiviteiten. Daarnaast kan je gamen tegen en met onze eSporters, kan je een rondleiding nemen door het MAC3PARK stadion en even uitpuffen in de spelersbus.


Zoals de traditie voorschrijft, wordt de Open Dag om 16.15 uur afgesloten met de spelerspresentatie. Hiervoor zijn de … geopend. Na de spelerspresentatie kan je op het terrein van de Supportersclub terecht voor een heuse afterparty, met onder andere een optreden van onze stadionspeaker Marco ten Kate. Ben je benieuwd naar een overzicht van alle activiteiten en verdere informatie over de Open Dag? Dan kan je hier terecht. 


De Open Dag van PEC Zwolle wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met de Supportersclub en Lumen Hotel & Events.